nattstad?

funderar på att byta till nattstad.se istället. vad tycker ni..?

oups

kom hem nyss och kom på att jag inte har gjort ett enda blogginlägg idag. så här får ni ett och kanske ett tips också. iallafall så vakna jag klockan 6 imorse på min studiedag och vänta på khaola som guess what, inte svarar på sin fucking mobil. sen så jag ba skitsamma och skulle gå och lägga mej igen, så kan jag inte sova.. jag ba oh my fucking gooooood, jag vill dö sen vänta jag till min bebe natasa vakna så jag kunde åka till henne. that's about it. kul va ? skitsamma nu får ni ett tips för jag ska se på film sen, peyz



studiedag

offh va skönt med studiedag imorgon asso. kommer sova till 5 eller något ! iallafall nu ska jag fixa min naglar för dom ser lite kaos ut just nu och ringa min syster och säga att hon ska fixa min ögonbryn.. uppdaterar senare.

böjda ögonfransar

för att få mer böjda ögonfransar ska du värma upp ögonfranstången innan du använder den. blås på den med en hår tork i ca 15 sekunder så får du mycket finare ögonfransar.

in mot staden

tänkte dra mej till stan en stund och kolla efter en ny skinnjacka. uppdaterar med ett tips innan jag drar.
jag och min bror har lite kul

bruten nagel

om man bryter en nagel vill man ju igentligen inte bryta av den delen. och de behöver man inte, man kan bara stryka lite superlim över sprickan. och om man inte vill att de ska synas något målar man bara ca 2 lager med nagellack.


noppra ögonbryn

noppra ögon brynen efter du har duschat, för då öppnas hårsäckarna och de gör att de blir både lättare och de gör inte lika ont när du nopprar.



nu blåser vi sverige

haha, sitter här och kollar på nu blåser vi sverige och fan va sjuk den är asso. hade någon sagt sånna grejer till mej hade jag nog boxat dom eller något. iallafall så ska jag nog åka och hämta min pappas mobila bredband imorgon hos hans kompis, för jag ska få låna de tills han kommer tillbacka om ett halvår typ. jaja men ni får sova gott, de ska jag göra iallafall.

dampbild, yes i know

finare hår

för att få finare hår ska du aldrig borsta håret när de är blött, vänta tills de torkar istället för när håret är blött är det svagt och blir lätt skadat.


nageltips

använd mandelolja varje kväll.

ha alltid en nagelfil i väskan.

ha alltid vantar på dig utomhus under vintern, kylan påverkar dina naglar negativt.

investera i ett par diskhandskar som du han ha när du diskar, diskmedel och vatten är extremt uttorkande.

äter varierat? det finns olika kosttillskott för att förbättra naglarna. effektiva ingredienser brukar vara kalk, vitamin   a, c och d samt svavel.
ha alltid nagellack på, om du inte vill ha färg så kan du alltid ha ett genomskinligt.



börja blogga

tänkte börja blogga på blogg.se istället för min gamla blogg på nattstad.se
kort beskrivning: kommer blogga om mej själv, skönhetstips och massa annat.

RSS 2.0